fredag 5 augusti 2011

roligt


Hej mår ni bra. Ja ni vet ja mår ganska så bra. Förutom en sak jag måste stor städa i mitt rum idag. Och det är jätte tråkigt. I onsdags så åkte vi till rullsand får att åka och bada det var supervarmt. Rullsand ligger i Gävle. I rullsand var det både varmt skönt och väldigt lång grunt. Och så klart var det jätte roligt. Här ska ni få se några bilder från rullsand. Ett hej då från Nova.

3 kommentarer:

Mamma sa...

Tjena Nova, visst hade vi det skönt i Rullsand. Vad bra att Alicia följde med ,eller hur? Men att gå på vassa stenar var inte roligt.

Nova ! sa...

ja du har rätt mamma

Anonym sa...

Hej, Nova! Vad roligt att du har skrivit lite igen och talar om vad du har för dig. Jag brukar faktiskt kika in ibland och titta om du skrivit något, och nu äntligen har du kommit hem från Arturis kalas. Vad skönt ni såg ut och ha det i Rullsand, blev lite sugen på att följa med eftersom jag hade slutat jobba för dagen när ni åkte förbi här i Falun, men så kom jag på att jag hade ingen bra baddräkt. Hoppas du får en rolig kväll efter du har gjort det där tråkiga att städa rummet. Kram mormor